RIJLESSUC6, rijles in Leeuwarden!

Rijles in Leeuwarden? RIJLESSUC6 is dé rijschool in Leeuwarden! Volg jouw rijlessen in Leeuwarden bij ons! Wij zijn een betrouwbare rijschool waar jij met de allerbeste instructeurs fluitend jouw rijbewijs behaald! Neem vandaag nog contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende, gratis proefles aan!

Gratis proefles inplannen

Hoe werkt het bij ons?

Rijles in Leeuwarden doe je bij RIJLESSUC6!  Jij wordt kundig geholpen om snel, veilig en goedkoop jouw rijbewijs te behalen. Om jou perfect van dienst te kunnen zijn en de kwaliteit van onze rijopleiding te waarborgen, werken wij met het tien-garanties systeem. Het lestarief per uur bedraagt €40,00 per uur. Daarnaast bedraagt het tarief voor het examen €225,00 (standaard B examen). Een tussentijdse toets bedraagt €185,00. Een Faalangst examen kost €240,00 en het tarief voor een BNOR examen is €245,00. Verder is het zo dat een proefles altijd gratis is zonder enige voorwaarden.

Contact opnemen met RIJLESSUC6?

Bel direct naar +31 6 111 77 380 of stuur een e-mail naar rijlessuc6@gmail.com. Wij helpen u graag verder! Daarnaast kan je eenvoudig gebruik maken van de WhatsApp functie om ons direct een bericht te sturen. 

RIJLESSUC6

RIJLESSUC6 is dé rijschool van Heerenveen en Leeuwarden. Al jarenlang zorgen wij ervoor dat mensen hun rijbewijs soepel, vertrouwd en veilig behalen. Ook direct je rijbewijs halen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op, wij helpen jou graag verder!

Contactinformatie

Kattebos 82

8446 CW Heerenveen

T + 31 6 48 00 42 11

E rijlessuc6@gmail.com